Shop lokaal op www.calabi.shop

Yassine gaf zijn kombucha een professioneel platform en zette zo zijn ambacht in de kijker

Van zodra Yassine startte met Calabi merkte hij meteen een boost in efficiëntie. Het platform zorgt voor een veel vlottere en professionele samenwerking met de klanten van Figa Kombucha.

📷 Mieke Verbijlen

Figa is de kleinschalige kombucha brouwerij van Yassine Ejdaa in Antwerpen, BE.

Yassine richtte Figa Kombucha op in 2021 als een passie project. Hij leerde kombucha kennen toen hij in Amsterdam woonde. Met veel enthousiasme bracht hij deze gefermenteerde, non-alcoholische dranken naar zijn geboortestad Antwerpen.

Twee jaar later bruist de stad van Figa's brouwsels, de kombucha beland met de fiets in verschillende restaurants, bars, buurtwinkels en coffeeshops.

Het runnen van een klein bedrijf zorgt ervoor dat Yassine alles voor zijn rekening neemt: van brouwen, tot bestellingen opnemen, leveren, betalingen opvolgen en de groei van het bedrijf. Dit zorgde voor een tekort aan structuur en de moeilijke taak om georganiseerd te blijven. Maar toen kwam Calabi.

"Voor Calabi was alles een rommeltje. Ik nam bestellingen van restaurants aan via whatsapp of Instagram, en het was heel moeilijk om de voorraad bij te houden. Factureren was zo'n gedoe."

📷 @birgitsterckx

Door Calabi's snelle installatietijd en intuïtieve interface was Yassine in staat om zijn whatsapp-bestellingen en stocktelling met pen en papier snel achter zich laten. Voor een esthetisch merk als Figa zorgt het rustige, overzichtelijke design van Calabi voor de juiste omkadering van zijn producten.


"Calabi is echt een geweldig platform, zeker voor het uitsturen van de facturen: zo gemakkelijk! Het ziet er erg mooi en professioneel uit. Ik besteed zelf ook veel zorg aan mijn producten dus ik vind het belangrijk dat mijn klanten dit zien wanneer ze bestellen."

bezoek Figa Kombucha

advies van deskundigen

Ontvang gratis advies van korte keten experts

Elke maand vragen wij een ervaringsdeskundige om advies te delen.
Over onder meer samenwerken op B2B, subsidies, logistiek en marketing.

Bedankt, je bent aangemeld!
Oops! Er ging iets mis. We gaan ermee aan de slag: kom later nog eens terug.

Aanbevolen